هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر هست؟
هزینه ساخت سایت برای شروع چقدر است؟
در ابتدا بهتر است که هزینه طراحی سایت را برای شروع آن بررسی کنیم. چون که پس از این سایت شما آماده شد، شاید نیاز باشد تا هزینههای دیگری را هم پرداخت کنید، البته این مورد به مهارت و دانش خود شما بستگی دارد که در ادامه بیشتر آن را بررسی میکنیم. اما برای شروع، شما به موارد زیر نیاز دارید.
در خیلی از موارد، افرادی که سایتها را ارزان میسازند، پشتیبانی خوبی از آن نمیکنند. یعنی اینکه اگر مدتی بعد مشکلی برای سایت شما پیش بیاید، امکان دارد که مشکل را رفع نکنند. همچنین از هاستهای بیکیفیتی برای میزبانی وبسایتتان استفاده میکنند.
به علاوه اینکه امکان دارد از قالبهای نالشده در طراحی سایتتان استفاده کنند که میتواند به سایتتان آسیبهای جدی را وارد کند. پس بهتر است بدانید اینکه افرادی، کار طراحی سایت را با هزینهای خیلی کم انجام میدهند دلیل آن چیست و چه خطراتی برای صاحب سایت میتواند داشته باشد. اما برویم به سراغ بحث هزینه راه اندازی سایت که سعی میکنم کامل آن را توضیح بدهم. البته برای افرادی که زمان یا دانش کافی برای مدیریت سایت را ندارند، بحث هزینه پشتیبانی سایت هم مطرح است که به آن هم به طور کامل خواهیم پرداخت.
۱. هزینه دامنه
اولین چیزی که شما به آن نیاز دارید دامنه است. دامنه در واقع همان نام انگلیسی سایتتان است، مثل دامنه سایت ما که میشود alefban.com یا دامنه سایت گوگل که google.com است. هزینه ثبت دامنه برای هر پسوند متفاوت است. مثلاً هزینه ثبت دامنههای با پسوند ir. خیلی خیلی کمتر از ثبت دامنه com. است. هر چیزی که در مورد ثبت دامنه لازم است بدانید را قبلاً در مقاله آموزش تصویری ثبت دامنه ir و com + ویدیوی آموزشی توضیح دادهایم.
۲. هزینه هاست و سرور
در ادامه برای اینکه بتوانید فایلهای وبسایتتان را روی فضایی بارگذاری کنید تا بتوانید آن را راهاندازی کنید، به هاست نیاز دارید. هاست در واقع، فضایی است که در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید وبسایتتان را روی آن راهاندازی کنید و همچنین دامنهتان را به آن متصل کنید. در مورد خرید هاست هم میتوانید مقاله راهنمای جامع خرید هاست مناسب + فیلم آموزشی را ببینید.
کدهای تخفیف خرید هاست و دامنه از هاستینگهای معتبر
۳. هزینه طراح سایت
اما شاید مهمترین موردی که در بحث هزینه طراحی وب سایت مطرح باشد همین مورد است. اینکه آیا قرار است سایتتان را شخص یا شرکت دیگری طراحی کند یا اینکه خودتان میتوانید آن را طراحی کنید؟ اگر شرکت یا شخص دیگری قرار است که طراحی کند که طبیعتاً باید هزینه بیشتری را باید نسبت به زمانی که خودتان طراحی میکنید پرداخت کنید. باز هم در ادامه بیشتر در این مورد توضیح میدهم.
۴. خرید قالب و افزونه برای وردپرس
معمولاً اگر خودتان بخواهید با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس سایتتان را بسازید، باید قالب و افزونههایی را خریداری کنید. البته دقت کنید که بسیاری از آنها را میتوانید به صورت رایگان هم دانلود کنید. اما بهتر است که قالب و افزونههای اصلی را حتماً خریداری کنید. این در صورتی که بود که سایتتان را خودتان طراحی کنید. اما جمعبندی کلی داشته باشیم در مورد هزینه شروع ساخت سایت.
برآورد هزینه طراحی سایت در شروع کار
دقت کنید که تمامی این مواردی که در اینجا گفته میشود صرفاً یک مثال است و طبیعتاً قیمت دامنه و این موارد با بالا و پایینشدن نرخ ارز، بیشتر یا کمتر میشود. اینجا هزینه دامنه، هاست، قالب و… را بررسی میکنیم.
هزینه طراحی سایت توسط خودتان:
هزینه یادگیری: برای یادگیری طراحی سایت و کاهش هزینهها، نیازی نیست هزینه زیادی را پرداخت کنید. (میتوانید از دوره آموزش کامل طراحی سایت آسان و حرفه ای استفاده کنید.)
هزینه دامنه: هزینه ثبت دامنه ir. به صورت ۵ ساله تقریباً میشود ۲۵ هزار تومان. هزینه ثبت دامنه com. هم تقریباً ۳۵۰ هزار تومان میشود. (در حال حاضر)
هزینه هاست: میتوانید از یک هاست متوسط در ابتدای کارتان استفاده کنید که به طور میانگین میتوان برای آن ۴۰۰ هزار تومان برای یک سال پرداخت کرد.
هزینه خرید قالب و افزونه: به طور معمول هزینه خرید یک قالب مناسب و افزونههای ضروری، حدود ۲۵۰ هزار تومانمیشود.
هزینه SSL (اختیاری): اگر بخواهید برای سایتتان SSL هم دریافت کنید، باید چیزی در حدود ۲۰۰ هزار تومان به صورت سالیانه پرداخت کنید. البته این مورد الزامی نیست، اما اگر آن را تهیه کنید، وبسایتتان با پروتکل HTTPS باز میشود که امنیت بیشتری را برای شما و کاربرانتان به همراه دارد.
اگر بخواهیم یک جمعبندی کنیم، هزینه طراحی سایت تان میشود تقریباً ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان که به نظرم هزینه زیادی نیست. البته باز هم میتوانید آن را خیلی خیلی کمتر کنید. مثلاً اگر فقط دامنه ir. را ثبت کنید، هزینهتان را طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند، گرچه پیشنهاد ما ثبت هر دو دامنه ir. و com. است. البته سالهای قبل، میشد با هزینهای در حدود ۱۰۰ هزار تومان هم سایت کاملی را راهاندازی کرد، اما در حال حاضر به دلیل افزایش نرخ ارز، هزینهها بیشتر شده است.
هزینه طراحی وب سایت توسط شرکت یا افراد دیگر:
اگر بخواهید وبسایتتان را افراد یا شرکتهای دیگری طراحی کنند، علاوه بر هزینههای بالا، باید دستمزد آنها را هم پرداخت کنید. البته دقت کنید که با توجه به مهارت و تجربهای که ما و دیگر شرکتهای طراحی سایت داریم، طبیعی است که وبسایت شما اصولیتر طراحی میشود. در حال حاضر خود ما هم کار طراحی سایت را انجام میدهیم که تعرفههای معقول و مناسبی را درنظر گرفتهایم.
معمولاً هر شرکت یا هر فردی که کار طراحی سایت انجام میدهد، تعرفه مخصوص به خودش را درنظر میگیرد. برخی دستمزد طراحی سایت + هزینههایی که در بالا توضیح دادم را با هم دریافت میکنند. اما برخی دیگر، هزینهها را جدا محاسبه میکنند. مثلاً دستمزد خودشان را جدا دریافت میکنند و هزینههای بالا را هم که خود شما پرداخت میکنید.
قیمت طراحی سایت توسط ما یا دیگر شرکتها کاملاً متفاوت است. مثلاً امکان دارد شرکتی، تنها به دلیل اعتباری که دارد، برای طراحی یک سایت ساده، هزینه بالایی (مثلاً ۸ میلیون تومان) را دریافت کند. اما شرکتی دیگر، برای ساخت سایتی حرفهای و با امکانات زیاد، هزینه کمی را نسبت به دیگران دریافت کند. اما همانطور که گفتم، خود ما تعرفه کاملاً معقولی را درنظر گرفتهایم. میتوانید از طریق دکمهی زیر، تعرفههای طراحی سایت ما را ببینید.
معمولاً هر شرکت یا هر فردی که کار طراحی سایت انجام میدهد، تعرفه مخصوص به خودش را درنظر میگیرد. برخی دستمزد طراحی سایت + هزینههایی که در بالا توضیح دادم را با هم دریافت میکنند. اما برخی دیگر، هزینهها را جدا محاسبه میکنند. مثلاً دستمزد خودشان را جدا دریافت میکنند و هزینههای بالا را هم که خود شما پرداخت میکنید.
قیمت طراحی سایت توسط ما یا دیگر شرکتها کاملاً متفاوت است. مثلاً امکان دارد شرکتی، تنها به دلیل اعتباری که دارد، برای طراحی یک سایت ساده، هزینه بالایی (مثلاً ۸ میلیون تومان) را دریافت کند. اما شرکتی دیگر، برای ساخت سایتی حرفهای و با امکانات زیاد، هزینه کمی را نسبت به دیگران دریافت کند. اما همانطور که گفتم، خود ما تعرفه کاملاً معقولی را درنظر گرفتهایم. میتوانید از طریق دکمهی زیر، تعرفههای طراحی سایت ما را ببینید.
اما اگر خودتان دانش یا زمان کافی برای مدیریت سایتتان را نداشته باشید، باید برای سایتتان یک یا چندنفر را به عنوان پشتیبان انتخاب کنید که در اینجا، هزینه پشتیبانی سایت هم اضافه میشود. در ادامه بیشتر در مورد هزینه نگهداری سایت صحبت میکنم.
هزینه نگهداری سایت شامل چه مواردی است؟
هزینه پشتیبانی سایت در واقع یکی از هزینههای نگهداری سایت محسوب میشود که در کنار دیگر موارد، به آن هم میپردازیم.
۱. هزینه تولید محتوای سایت
یکی از مواردی که پس از هزینه ساخت وب سایت مطرح میشود، هزینه تولید محتوا برای سایت است. برای رشد سایتتان، حتماً باید به صورت منظم محتوای مفیدی را درون آن قرار دهید تا از لحاظ سئو (در کنار دیگر فاکتورهای سئو)، بتوانید در گوگل و دیگر موتورهای جستجو دیده شوید.
اما اگر خودتان نتوانید کار تولید محتوا (مثل مقالهنویسی) را انجام دهید، باید آن را برونسپاری کنید و به افراد یا شرکتهای دیگری سفارش تولید محتوا دهید که در اینجا، هزینه جداگانهای را باید پرداخت کنید. بهتر است که خودتان دانش تولید محتوا را کسب کنید. اگر هم نیاز به تولید محتوا به صورت مقاله دارید و خودتان نمیتوانید آن را انجام دهید، میتوانید از خدمات تولید محتوای ما با هزینهای بسیار مناسب استفاده کنید.
۲. هزینه سئو سایت
از دیگر مواردی که به اشتباه در بحث هزینه طراحی سایت مطرح میشود، بحث سئوی سایت است. در واقع این مورد، ارتباطی به هزینه طراحی وب سایت ندارد، چراکه سایت به صورت خام به شما تحویل داده میشود و کار سئو، پس از اتمام کار طراحی سایت شروع میشود. اما در مورد سئو، بهتر است که خودتان این مورد را به صورت کامل یا اینکه حداقلهایی از سئو را یاد بگیرید.
البته دانش سئو گسترده است و زمان میبرد تا بخواهید همه آن را یاد بگیرید. اما اگر خودتان نتوانید کار سئو سایتتان را انجام دهید، باید آن را برونسپاری کنید که هزینههای متفاوتی برای سئوی سایت دریافت میشود.
۳. هزینه پشتیبانی سایت
این مورد هم یکی از مواردی است که باید جدای از بحث هزینه راه اندازی سایت مطرح شود که من هم سعی کردم آن را جدا و در بخش هزینه های نگهداری سایت مطرح کنم. بحث پشتیبانی سایت هم خیلی مهم است. در ابتدای مقاله هم به طور مختصر به این مورد اشاره کردم که اگر خودتان دانش یا زمان کافی برای مدیریت سایتتان را نداشته باشید، باید مدیریت آن را به افراد دیگری بسپارید.
پشتیبانی سایت شامل موارد مختلفی میشود. مثلاً اگر از سیستم وردپرس استفاده کنید، یکی از مواردی که اهمیت زیادی دارد، بحث بروزرسانی افزونههاست که هر از چندگاهی، برای افزایش امنیت و همینطور اضافه شدن امکانات جدید، آپدیتهایی برای آنها منتشر میشود. در کل هزینه پشتیبانی سایت براساس موارد مختلفی درنظر گرفته میشود که چندمورد آن را در پایین میآورم:
بروز نگهداشتن افزونهها و کدهای سایت
تأمین امنیت سایت و جلوگیری از مشکلات احتمالی
رفع خطاهای سایت
پاسخ به نظرات کاربران
تولید محتوا (در برخی از قراردادها)
بررسی روزانه و هفتگی رتبههای سایت در گوگل
ارتقاء سئوی سایت
و…
البته در خیلی از قراردادهای پشتیبانی سایت، همه این موارد ذکر نمیشود. مثلاً در خیلی از آنها، تنها مواردی مانند بروزرسانی قالب، افزونه و کدنویسی سایت و همچنین افزایش امنیت سایت و این موارد ذکر میشود.
هزینه های متفرقه سایت
در بسیاری از مواقع میبینیم که مواردی مانند تبلیغات و… را در بحث «هزینه طراحی سایت» مطرح میکنند که اینها کاملاً اشتباه است. مثلاً تبلیغات، ارتباطی با هزینه راه اندازی سایت ندارد. اما برای اینکه آشنایی کلی با آنها پیدا کنید، این موارد را به عنوان هزینههای متفرقه سایت توضیح میدهم.
۱) تبلیغات
تبلیغات را میتوان یکی از گزینههای بسیار خوب برای بازاریابی محصولات و خدمات دانست. قصد ندارم خیلی تخصصی در مورد تبلیغات و موارد مربوط به آن صحبت کنم. اما هزینه تبلیغات را میتوان جزء هزینههای متفرقه دانست. یعنی هزینههایی که ارتباطی با طراحی اولیه سایت ندارد. تبلیغات آنلاین به شیوههای مختلفی انجام میشود. مثلاً تبلیغات از طریق گوگل یکی از بهترین روشهای تبلیغات است که میتواند بازدهی بسیار خوبی را داشته باشد.
یا مثلاً تبلیغات از طریق اپلیکیشنهای موبایل که اینروزها بسیار فراگیر شده و اگر به درستی انجام شود، بازدهی خوبی دارد. به هر حال، از هر شکل تبلیغات که به خوبی استفاده شود، میتوان گفت که برای آن کسب و کار به شکلی سرمایهگذاری شده، نه اینکه تنها هزینه شده باشد!
۲) سرویس ایمیل مارکتینگ
از دیگر روشهای بسیار خوب بازاریابی، ایمیل مارکتینگ یا به فارسی بازاریابی از طریق ایمیل است. اکثر سرویسهای ایمیل مارکتینگ ایرانی و خارجی، هم پلنهای رایگان و هم پلنهای پولی دارند. در پلنهای رایگان، شما میتوانید تا چندهزار عضو داشته باشید و چندهزار ایمیل هم در ماه ارسال کنید. اما پس از اینکه تعداد اعضا یا تعداد ایمیلهای ارسال شده از آن فراتر رفت، باید مبلغی را پرداخت کنید و از پلنهای پولی آنها استفاده کنید.
سؤالات متداول در مورد هزینه راه اندازی سایت
۱. آیا هزینه طراحی سایت حرفه ای با ساخت سایت عادی متفاوت است؟
ببینید اینکه برخی جاها تبلیغاتی با عنوان طراحی سایت حرفهای میبینید، تنها برای حرفهای نشان دادن طراحی است و ارتباطی با قیمت و تعرفه ساخت سایت شما ندارد. مثلاً خود ما هم از این عنوان در صفحه مربوط به طراحی سایتمان استفاده میکنیم، چراکه اعتقاد داریم کارمان حرفهایست و میتوانیم وبسایتهایی با تمامی امکانات را طراحی کنیم. پس در کل در مورد یک نوع طراحی سایت صحبت میکنیم.
۲. برای کاهش هزینهها از هاست رایگان استفاده کنیم؟
در مورد هاست، توضیح دادم که میتوان از هاست متوسط و با قیمت مناسب استفاده کرد. اما علاوه بر آن، هاستهای رایگانی هم وجود دارند که میتوان از آنها استفاده کرد که البته، برخی از آنها محدودیتهایی هم دارند. اگر دوست دارید از هاست رایگان استفاده کنید، قبل از آن، حتماً مقاله مزایا و معایب استفاده از هاست رایگان را بخوانید.
۳. اگر خودمان نتوانیم کار طراحی سایتمان را انجام دهیم، چکار کنیم؟
در این مورد، دو انتخاب پیش روی شماست. یا اینکه خودتان مهارت طراحی سایت را یاد بگیرید یا اینکه کار طراحی سایتتان را برونسپاری کنید. در مورد اول، میتوانید با استفاده از دورهی آموزش کامل طراحی سایت آسان و حرفه ای، طراحی را کامل و حرفهای یاد بگیرید. اگر هم زمان و حوصلهی یادگیری را ندارید، میتوانید از خدمات طراحی سایت ما با تعرفهای خیلی مناسب استفاده کنید.
پر امتیازترین محصولات
-
آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید سایت وردپرس بدون برنامه نویسی
امتیاز 5.00 از 5
129 هزار تومان95 هزار تومان - آموزش تلگرام مارکتینگ Telegram marketing 169 هزار تومان
- ۰ تا ۱۰۰ انتقال سایت وردپرس رایگان!
- افزایش امنیت در وردپرس رایگان!
-
آموزش تبدیل قالب PSD به HTML و CSS
129 هزار تومان95 هزار تومان
پاسخی بگذارید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.